Manlig/Kvinnlig kärlek


Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har aldrig heller förstått det där med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan.

Till exempel en kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet när hon till sist säger:
-Jag känner inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig.

Jag sade: -VA???! Vad var det där?!
Så säger hon dom orden alla pojkvänner fasar att höra:
-Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man.

Hon besvarade min frågande min med att säga:
-Kan du inte älska mig för den jag är och inte för vad jag gör för dig i sovrummet?
När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag.

Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg.

Hon kunde inte bestämma sig vilken hon skulle ta så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen. Tillåt mig säga… Hon var så upphetsad! Hon var nästan nära sexuell tillfredsställelse av allt shoppande. Med ett jättestort leende sade hon till sist:
-Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar.
Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade:
-Nej älskling, jag känner inte för det.

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat -VA?
Jag sade sedan:
-Älskling, jag vill att du bara håller sakerna en stund.
-Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man för att jag ska kunna tillfredsställa dig som kvinna.

Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig fortsatte jag:
-Varför kan du inte älska mig som den jag är istället för dom saker jag köper åt dig?

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller…
(okänd)